Interart Beeldentuin & Galerie

 

Interart Beeldentuin & Galerie is al meer dan twintig jaar een centrum voor internationale kunst. Elk jaar brengen wij gerenommeerde, nationaal- en internationale kunstenaars bijeen, die artistiek en kwalitatief hoogstaand werk leveren. Interart Beeldentuin & Galerie is een kenmerkend element in de ontwikkeling van de kunst. Er worden originele uitingen van kunst samengebracht, ieder met een eigen achtergrond.

 

Hoewel Interart Beeldentuin & Galerie een stevige naam in de kunstwereld heeft opgebouwd blijft zij niet stilstaan bij wat ze op duurzame wijze heeft voortgebracht. Interart Beeldentuin & Galerie kijkt vooruit en wil de vernieuwingen van haar kunstenaars blijven volgen en de ontwikkelingen van nieuwe kunstenaars en hun kunstwerken onder haar bezoekers blijven verspreiden de komende jaren.

 

De tuin is voorzien van een hoogstamfruit-boomgaard met leibomen en een kruidentuin, met heerlijk geurende planten. Een LandArt-kunstwerk geeft de samenhang tussen kunst en natuur, die de beeldentuin kenmerkt, treffend weer.

 

Interart Beeldentuin & Galerie is geopend het tweede weekend van mei t/m het tweede weekend van oktober. Gedurende het seizoen zijn er verschillende solo-exposities. Wilt u de ontwikkelingen van Interart Beeldentuin & Galerie volgen meldt u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

 

U bent van harte welkom! 

 

Interart Beeldentuin & Galerie
Gouverneursweg 6C
5473 VB Heeswijk-Dinther
T. 0413-293328
info@kunstkopen-interart.nl
www.kunstkopen-interart.nl