Gerelateerde links aan Interart Beeldentuin & Galerie

Search Milieu BV Search is een internationaal opererend ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut.

David-Raakt Een erkend en full service communicatiebureau dat zich specialiseert in een beperkt aantal markten.

Natuurtheater de Kersouwe De Kersouwe heeft als doel het produceren en organiseren van openluchtvoorstellingen en openluchtmanifestaties, die een cultureel en/of educatief doel hebben.

De Bernhezer Kunst Kring De Bernhezer Kunst Kring probeert kunst in de breedste zin van het woord (en beeld) toegankelijk te maken voor een groot Bernhezer publiek.

Kasteel Heeswijk Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, ligt het magistrale Kasteel Heeswijk.

IVN Bernheze vereniging voor natuur- en milieueducatie.

FC Bernheze Fotoclub Bernheze.

Stichting Bambanani Stichting Vrienden van Bambanani zet zich in voor educatie en opvang van kinderen in Zuid-Afrika, regio Phalaborwa.

www.multicultiroute.nl Multiculturele fietstocht Heeswijk-Dinther.

Bij Mies Bed & Breakfast en verkoop van brocante en curiosa in een oud winkelpand midden in het centrum van het 650 jaar oude vestingstadje Megen. 

Petrus Hoeve is een stijlvol gerestaureerd complex, rustig en landelijk gelegen op het Brabantse platteland net buiten Heeswijk Dinther, op weg naar Vorstenbosch. De Petrus Hoeve is een culinair kennis- en adviescentrum voor de ontwikkeling en promotie van streekgebonden producten.

Meijerse Museumboerderij is een rijksmonument in een bosrijke en romantische omgeving. Je proeft het leven en de sfeer van toen als je bij ons op bezoek bent of meedoet aan een van onze educatieve programma's.  Het museum geeft een uniek beeld van leven, wonen en werken op een boerderij in de Brabantse Meierij tussen 1900 en 1930.

 

Restaurant Negen is een gemoedelijk en sfeervol restaurant in Heeswijk-Dinther. Restaurant Negen biedt u de gelegenheid voor lunch of diner, bereid met biologische ingrediënten.